REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici >
Actualitat i notícies destacades · Veure totes (208)
 • 31 de maig 2023
  EL CLC ESPERA QUE PRÒXIMAMENT CATALUNYA CREÏ PLACES DE LOGOP (...)
  El Col·legi de Logopedes de Catalunya aplaudeix la creació de 150 places de logopèdia a l'Atenció Primària a Andalusia, les primeres d'Espanya, i confia que la resta de comunitats autònomes segueixin aquest exemple. Des del CLC s'ha treballat activament per mostrar al Departament de Salut la nec (...)
 • 04 de maig 2023
  CARTA DE COMIAT DE LA PRESIDENTA DEL CGCL
  Us informem que la Sra. Mireia Sala s'acomiada com a presidenta del Consejo General de Colegios de Logopedas. Adjuntem la carta de comiat.
 • 14 de abril 2023
  TARIFES SERVEIS LOGOPÈDIA 2023
  El Departament de Salut ha publicat en data 11 d'abril la Llei que estableix l'actualització de les tarifes aplicables en els centres concertats amb el Servei Català de la Salut, pel que fa a la rehabilitació ambulatòria, rehabilitació domiciliària i logopèdia durant l'any 2023. Adjuntem l'ordre en pdf.
 • 04 de abril 2023
  16es JORNADES INTERDISCIPLINARS CATALANES DE RESIDÈNCIES DE (...)
  Els propers dies 12 i 13 de maig de 2023 celebrarem les 16es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran. Podeu formalitzar la vostra inscripció. Els col·legiats del CLC disposen d'un descompte. Trobareu més informació a l'enllaç següent: http://residenciesgentgran16.act (...)
 • 08 de març 2023
  APORTACIONS CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA SOBRE EL PROJECTE DE REI (...)
  El passat 1 de febrer de 2023 es va obrir una consulta pública sobre el projecte de Real Decret pel qual s'estableix l'organització i funcionament dels departaments universitaris i els àmbits de coneixement. El Col·legi de Logopedes de Catalunya va enviar un escrit sol·licitant el reconeixement i la (...)
 • 28 de febrer 2023
  CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I ASSEMBLEA GENERAL (...)
  D'acord amb el que disposen els articles 30 i 32 dels Estatuts del Col·legi de Logopedes de Catalunya publicats al DOGC número 5460 de 8 de setembre de 2009 en relació amb els apartats c), d) i k) de l'article 29 dels Estatuts, i de conformitat amb els acords presos en la reunió de la Junta de Gover (...)
 • 27 de febrer 2023
  CARTA DEL CLC PER UNA IRREGULARITAT AL SISTEMA SELECTIU DE C (...)
  A propòsit d'unes irregularitats al sistema selectiu de concurs de mèrits per a l'ingrés a la funció pública docent, el CLC ha adreçat una carta a la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics. Instem a aquesta Direcció General a rectificar de forma immediata la interpretació que (...)
 • 09 de febrer 2023
  EL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ TORNARÀ A PERMETRE LA CONTRACTACIÓ (...)
  El Sr. Ramon Montes, director general de Centres Concertats i Centres Privats, en la reunió mantinguda el dia 7 de febrer de 2023 amb la Sra. Mireia Sala, Degana del CLC, ens va comunicar que el Departament d'Educació tornarà a permetre la contractació de logopedes als centres concertats, per a l'ex (...)